Kategóriák

Vásárlási feltételek

Webáruház kivitelezés és tárolás

A webáruházunk kivitelezését és fejlesztését saját cégünk : az Amara Magyarország Kft. végzi, webáruházunkat az Integrity Kft. szerverén tároljuk.

Adatvédelem

A www.amara.hu üzemeltetője, az Amara Magyarország Kft. (1037 Budapest, Bécsi út 85. továbbiakban: a Szolgáltató), a www.amara.hu felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti.

A Felhasználók hozzájárulnak, hogy a Szolgáltató kezelje a Felhasználók személyes és különleges adatait. A Szolgáltató kijelenti, hogy Felhasználói által megadott minden adatot, bizalmas információt, tényt bizalmasan kezel. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a www.amara.hu webárházban történő vásárlás teljesítéséhez kereskedelmi partnerei számára átadja. Szolgáltató ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben Felhasználóval szemben a szolgáltatással való visszaélés vagy egyéb bűncselekmény gyanúja merül fel, annak személyes adatait az illetékes hatóságok számára átadja.

Felhasználói számára a Szolgáltató lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat bármikor megtekinthessék, szükség esetén módosíthassák, vagy azokat töröltessék.
Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett írásbeli hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

A Felhasználói adatokba kizárólag a Szolgáltató erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele. A Felhasználókról tárolt személyes adatokat (beleértve az e-mail címet is) a Szolgáltató harmadik fél számára nem szolgáltatja ki. Kivételt képez ez alól, hogy Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a www.amara.hu webárúházban történő vásárlás teljesítéséhez kereskedelmi partnerei számára átadja.

Az oldal szolgáltatásaiban való részvétel önkéntes. A Szolgáltató kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít azon Felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

A Szolgáltató gondoskodik arról, hogy szolgáltatásai révén a Felhasználókról megszerzett adatok felhasználása megfeleljen a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak.
A Szolgáltató minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzésére, de nem vállal felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

A Szolgáltató megtesz minden tőle elvárható intézkedést, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okoz.

Adatkezelési azonosítónk: (regisztrálás alatt)

Az áruház kezelése

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. A termékleírások a gyártók hivatalos oldalairól, illetve egyéb prospektusokból kerülnek felhasználásra, ezért cégünk a lapon található leírások tartalmáért és az esetleges ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal. A termékek mellé feltöltött képek csak illusztrációk, és nem minden esetben egyeznek meg a valóságos termékkel. Az áruházban a börze menüpont alatt található termékek ára a mindenkori készlet erejéig érvényes!

Böngészés, rendelés

Az áruházban Ön regisztráció és rendelés feladása nélkül is tájékozódhat, információkat tölthet le termékeinkről, ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges, azonban így Ön nem rögzítheti igényeit sem. A termékek megtekintésére egy egyszerű menürendszert hoztunk létre. Rendelni a rendszeren keresztül regisztráció után lehet, a megrendelés elküldéséhez az adatainak megadása szükséges. A menüben a kosár gombra kattintva tudja megnézni a kiválasztott termékeket, és beállítani a kívánt darabszámot. Itt van lehetőség a számlázási cím megadására is, valamint a megjegyzés rovatban várjuk egyéb észrevételeit a leadott rendeléssel kapcsolatosan. Rendelése elküldése előtt a rendelési feltételek elfogadását a checkbox-ban elhelyezett pipával igazolhatja, és csak ezután tudja rendelését elküldeni. Amikor ezzel végzett a megrendelés elküldése gombra kattintva rendelése bekerül a rendszerbe. Ha a rendelése sikeres volt és rendszerünkbe is bekerült kollegáink feldolgozzák megrendelését és hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben háromszori kísérlet után sem sikerül a kapcsolatfelvétel a megrendelését automatikusan töröljük. A rendelés visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak, az esetleges elírásokért felelősséet nem vállalunk.

Szállítási és fizetési feltételek

Az áruházban kiválasztott és megrendelt termékeket Ön azonnal raktárról vagy a lehetőségekhez képest pár napon belül a megrendelését követő visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át házhozszállítás esetén, természetesen mód van személyes átvételre is üzletünkben, melynek nyitvatartási ideje az Elérhetőségek menüpont alatt található.

Házhozszállítás

Igény esetén termékeinket az egész ország területén házhoz szállítjuk, 600 000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes, egyéb esetekben a szállítás díja a megrendelőt terheli, mely a vételárban és megrendelés visszaigazolásában nem szerepel.

Súly kategória

Ár/csomag

2kg-ig

1.100Ft

5kg-ig

1.270Ft

10kg-ig

1.370Ft

20kg-ig

1.500Ft

25kg-ig

1.700Ft

30kg-ig

2.050Ft

40kg-ig

6.500Ft

Utánvét díja

 

50.000Ft-ig

610Ft

150.000Ft-ig

1.400Ft

250.000Ft-ig

1.760Ft

499.999Ft-ig

Áruérték 1%-a

Minden munkanapon, a raktárkészleten lévő termékekre 12 óráig leadott megrendelést a következő munkanapon házhoz szállítjuk. Kiszállítást futárszolgálat végzi, amely munkanapokon 9 és 18 óra között szállít.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják a vevőszolgálatot a 06-23-740-349 számon.

Fontos tudnivaló, hogy a házhozszállítás azt jelenti, hogy a kézbesítő cég vagy kollegánk a megrendelt készüléket a megadott címre szállítja, és ott átadja a megrendelőnek, vagy megbízottjának, a szállítási díjban nincs benne a készülékek emeletre történő feljuttatása.

 Fizetési módok

- Készpénz: üzletünkben készpénzzel való fizetésre van lehetőség.

- Bankkártya: webshopunkban bank- illetve hitelkártyával is fizethet. Üzletünkben azonban erre nincs lehetőség. (Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)

- Utánvétes fizetés: az áru átvételekor készpénzben, Ön a szállítónál intézi, számla alapján.

- Átutalás: előreutalással tudjuk utalásos fizetési igényüket teljesíteni. (Amint megérkezik számlánkra, az utalt összeg, telefonos egyeztetést követően kiszállítjuk a rendelt terméket, vagy átveheti üzletünkben.)

A termékszámlát az Amara Magyarország Kft. állítja ki.
székhelye: 1037 Budapest, Bécsi út 85.
adószáma: 11740054-2-13
pénzforgalmi szám (bankszámlaszám): 11600006-00000000-39687063
tel: 06-23-740-349

A vásárlástól való elállás joga

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni (A szállítást megelőző napon 15 óráig!). Ez esetben az elállás a megrendelő számára költségmentes. A lemondást jelezheti e-mailen, faxon vagy személyesen is a megrendelés pontos adatainak megjelölésével (megrendelő neve, címe, rendelés ideje, rendelt áruk). A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra. Az Amara Magyarország Kft. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Jótállás, Szavatosság

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak. A jótállás időtartama a fogyasztó részére történő átadás, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjától számított egy év. Nem érvényesíthető a jótállási igény, ha a hiba rendeltetésellenes vagy a kezelési tájékoztatóban foglaltaktól eltérő használat, szakszerűtlen szállítás vagy tárolás eredménye, vagy a készüléken kívül álló ok következménye, vagy a készüléket a címlistában feltüntetett szervizek szakemberein kívül más már javította.

A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza, a kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli. Az Amara Magyarország Kft. által kibocsátott saját garanciával ellátott készülékek meghibásodása esetén, a garanciális javításokat minden esetben a 1037 Budapest, Bécsi út 85. alatti üzletben lehet érvényesítetni. Egyéb esetekben a gyártó által kibocsátott garanciajegyen feltüntetett lista szerinti szakszervizekben lehet leadni a készüléket javításra. A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek.

 Levelezés 

Web-áruházunk működésének elsődleges célja a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelni, mind a termékek és szolgáltatások tekintetében egyaránt. Célunk megvalósítását leginkább a vevőktől kapott visszajelzések, javaslatok és esetleges reklamációk segíthetik, ezért kérjük segítse munkánkat észrevételeivel, javaslataival.


FőoldalFőoldal