Kategóriák

Screenline 3D vetítővászonNincsenek termékek

Screenline 3D vetítővászon
Az új generációs, aktív szemüveges 3D projektorok megjelenése alkalmából az Impact Sceen Solutions és a Screenline egy különleges fix keretes vászonnal állt elő, melyet az új fejlesztésű, kiemelkedő fényvisszaverő tulajdonsággokkal rendelkező "High Light" anyaggal készítenek.
A vetítési felület egyedi tulajdonságainak köszönhetően a vetített kép kontrasztosabb, és a fényereje is láthatóan jobb.

A gain érték 2,8. Ennek köszönhetően a vászon anyaga kompenzálja az aktív 3D vetítéskor fellépő természetes fényerő kiesést, aminek a fő kiváltó oka, az aktív szemüveg szűrője.

A kontraszt minősége ötször jobb, mintha sima fehér anyagra vetítenénk, ezért a vetített képeken a mélység sokkal látványosabb.

A látószög - mely létfontosságú a magas fényvisszaverési tulajdonságokkal rendelkező vásznaknál - lényegesen szélesebb, ezért sokkal rugalmasabban illesztkedik egy vetítőszoba terveibe.

Specifikációk és előnyök:
- A 2,8-es gain értéknek köszönhetően a fényerő több mint a duplájára nő, a hagyományos fehér anyagokhoz képest. Kompenzálja az aktív 3D szemüveg által keltett fényerő és kontraszt veszteséget, így a vetített kép kiemelkedően tiszta lesz a színbeállítások módosítása nélkül.

- Az átlagos fehér anyaghoz képest ötszörös kontraszt lehetővé teszi, nagy részletességű sötét képek kristálytiszta megjelenítését, és páratlan mélység élességet biztosít.

- A versenytársak nagy fényvisszaverő képességű vásznaihoz képest szélesebb látószög rugalmasabb tervezést tesz lehetővé a vetítőszoba kialakításakor.

A Screenline fix keretes 3D vetítővásznai számtalan méretben, és képarányban elérhetők, többek között: 16:9, 16:10, 21:9, bársony hatású kerettel, vagy festett kivitelben.

Rendelje meg egyedi 3D-s vetítővásznát még ma, közvetlenül az importőrtől! Kérje ajánlatunkat az info@amara.hu e-mail címen, vagy a 1/296-0652-es telefonszámon!

Nincsennek termékek a kategóriában.